Питонът на Пищова оправил 382 нови женички, боли го!

Питонът на Пищова оправил 382 нови женички, боли го!

Митьо Пищова „изръчкал” 382 жени за едно лято на морето, толкова много, че чак го боли мъжкото му достойнство

С 382 се увеличи сексуалната бройка на Митьо Пищова само за едно лято. Небрежно и докато си чака старта на предизборната кампания, през питона на търновския бизнесмен минали близо 400 дами.
С 382 се увеличи сексуалната бройка на Митьо Пищова само за едно лято
„Всичко съм изръчкал по морето”, цветущо се изразява боляринът пред „Всеки ден”.
Вярно, че по родното Черноморие всеки може да си намери нещо „да бодне”, но чак 382 са много дори и за палавник като Пищова.
Самият той признава, че мацките му дошли в повече и сега членът му е контузен. „Чак оная работа ме боли”, оплаква се кандидат-кметът на Несебър от прекаления женски интерес. Уви, нито една от тях не се оказала жената с главно „Ж”. Така и не успял да си намери сгодна женичка, с която да прекара остатъка от живота си.
Но не съжалява – докато попадне на нея, ще „чука жените на другите”, сам признава Пищова.
Междувременно той усилено се готви за изборите и крои планове какво ще направи в Несебър, ако бъде избран за градоначалник. Едно от най-важните неща ще бъде да събори де-що има незаконна постройка – „всички къщи на баровците, педалите и наркоманите”.

Но дотогава ще направи всичко възможно, за да спечели народната любов с кебапчета, кюфтета и чевермета. Дори масрафа вече е платен – 300 000 от местна фирма.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.