Плоска лесбийка в 69

 

Новите "звезди" в еротичното мъжко списание №69 са Мис Варна - Ирена Иванова - на корицата и вокалистката от шоуто на Иван и Андрей - Веселина Попова
Мис Варна – Ирена Иванова – и вокалистката от шоуто на Иван и Андрей – Веселина Попова

 

Новите „звезди“ в еротичното мъжко списание №69 са Мис Варна – Ирена Иванова – на корицата и вокалистката от шоуто на Иван и Андрей – Веселина Попова, която краси плаката на списанието.

Нещата при миската са повече от прекрасни. Има какво да покаже момичето, за разлика от своята колежка, която е доста оскъдна откъм прелести.
Веселина обаче, явно си се харесва отгоре до долу, защото е оставила доста разголени снимки, свободно разпространявани из фейсбук. Друго нещо което демонстрира, може би надявайки се да спечели популярност по този начин, са снимки с би-сексуален смисъл, заснети с нейна приятелка.

Хората са казали – „Съблечи се гол, стани известен“. Явно на това разчита певицата от шоуто на Иван и Андрей, все пак това е доказан метод. В новият брой на списанието се подвизават още танцьорката Виктория Желева, нашумяла покрай видеоклипа на Ерик „G-точка“ и сексапилната варненка Тони Дражева.

 

Съблечи се гол, стани известен
Ирена Иванова и Веселина Попова

 

От друга страна, всичко това не е учудващо, защото на всички е известно, че натиреният от няколко еротични списания /Playboy и FHM/ Жоро Неделчев, е издателят на 69.

Сред моделите за негвите свалки се носят легенди. Преди време той търсеше спонсори и рекламодатели във фейсбук. Ръка му подадоха Златка Райкова и Николета Лозанова, които се снимаха без хонорар за списанието му.

 

Източник blife.bg

3 thoughts on “Плоска лесбийка в 69

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.