Подгласничката на „Мис България” Деница на калъп с Гонзо в хотела на кандидатките

Красивата Деница за малко да изхвърчи от конкурса

Подгласничката на „Мис България” Деница на калъп с Гонзо в хотела на кандидатките
Гонзо и известната вече като втора в конкурса „Мис България” 2011 година Деница Стоянова са спретнали според седмичника „Уикенд” поредния секс скандал.
Оказа се, че старши треньорът на „сините“ е любовник на манекенката. Само дни преди финала на церемонията Деница за малко да бъде отсвирена от организаторите на конкурса. 20-годишната столичанка е била заловена на калъп с Гонзо в стаята му в хотел „Правец Ризорт“. Миналата седмица 22-те селектирани участнички на конкурса „Мис България” прекарали в баровския хотел в Правец, но за беля по същото време там са били настанени и футболистите на .Левски“. Вместо да се заеме с тренировките на разглезените си звезди, пребиваващи там на летен лагер, Георги Иванов – Гонзо е завъртял любов със софиянката Деница.

Той е бил спипан в твърде неудобен момент, докато се труди над Деница, от ветеранката Теди Велинова. Някогашната манекенка бе наета за стилист на конкурса „Мис България“, а сред задълженията й се оказа и това да бди за сексуалното въздържание на участничките. Преди да бъде хваната на калъп, брюнетката Деница не се явила навреме за тренировка преди официалната церемония. Телефонът й бил изключен, а отсъствието й изнервило сценаристите и хореографите.Теди Велинова нахълтала в апартамента на Гонзо в „Правец Ризорт“. Станал неописуем скандал, обсъждало се Деница да бъде отстранена. Спасило я само това, че вече беше обявена като участничка в „Мис България“ и отсъствието й щеше да породи много неудобни въпроси. Запознати със случая се чудят дали аферата с Гонзо е попречила на Деница за короната, или пък е помогнала да изкачи второто място.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.