Покушението на Багата имало предистория

Покушението на Багата имало предистория

Изглежда компанията на Благой Иванов е имала проблеми часове преди инцидента, в който Багата е бил наръган в близост до сърцето
Приятели и фенове на бившия самбист изразиха възмущението си от бруталната атака срещу Благой.

Битката е била неравностойна, тъй като Багата е бил в компанията на още трима души, а групичката, която ги нападнала била от 7-8 човека.

На профила на пиарката Нина Никол в социалната мрежа, журналистката и ПР Патриция Кирилова, току що научила за случилото се, казва, че вчера през деня е видяла Багата близо до Южния парк, където бил заобиколен от полицейски коли.

В каква връзка Благой си е имал работа с полицията, не е ясно, единственото, което се знае до момента е, че само няколко часа по-късно, към 4.30 сутринта, той е бил нападнат.

От удари с бухалки са пострадали негови приятели, които имали регистрация в полицията за кражби и дребно хулиганство.

По информациите до момента, може да се съди, че Багата е бил основната мишена на похитителите, тъй като е бил най-сериозно бит и ранен.

„До кога безнаказано ще се случват сбивания по заведенията, до кога човешкият живот няма да струва нищо, до кога тази бездуховност и липса на ценностна система ще убива млади хора? Дано Багата се оправи.“ – такава бе реакцията на неговата приятелка Нина Никол.

Страницата на ММА боеца се напълни с послания от фенове, които се молят той да прескочи трапа.

Бившият управител на стадион „Българска армия“ Калоян Стоянов-Цимбика, който също е близък приятел на Благой се възмути от случилото се и сравни случая с този на Световния шампион по борба Мишо Ганев, който бе наръган с 5 прободни рани пред дискотека миналата година.

„Ножове, сатъри, палки, бухалки – да не сме в Джамахирията, бе? Какви са тези работи, каква е тази простотия? Осем – десет човека влизат в заведение и започват да бият и ръгат хора. Това е потресаващо!“, сподели Калоян Стоянов пред „Блиц“

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.