Политиците ни са малки – отсече Мариана Попова!

Политиците ни са малки – отсече Мариана Попова!

Голямата уста на българската поп музика отправи остри критики към политиците и цялата българска нация

Спряганата за тайна любовница на Първанов Мариана Попова направи недвусмислен коментар, че политиците ни са малки. Това изказване дойде от интервю, в което разпитвали певицата за българския шоубизнес, но явно тази забележка е чакала своята публична изява от дълго време.
По стара българска традиция изпълнителката се изказа, че нямало кой да допусне българските артисти до световна сцена и проблемът, разбира се, не бил в тях самите.

Вероятно ролята на жури й хареса и в живота, та певицата фриволно анализира творческата атмосфера в страната. Липсата на позитивна енергия пречела да се създаде световен хит. Попова определи представителите на българската нация като „доста злобнички“, а в това число автоматично включи и себе си.

Певицата беше една от първите, които се нахвърлиха срещу Красимир Аврамов, когато той бе избран да ни представи на Евровизия през 2009. Чудим се къде е била позитивната й енергия тогава. Сега дивата е решила да прокламира идеята по радиото да се пуска най-малко 50% българска музика. Чудно как ще се примири с изпълненията, които не харесва, ако това се случи. Въпреки наглед борбения й дух, Попова пораженчески се изказа, че трябвало да се случи чудо, за да стане попът по-слушаната музика в България. Битката й с чалгата изглежда доста противоречива, имайки предвид, че през 2006 на участието й в Евровизия беквокалист на изпълнението й беше Азис. Предубежденията й тогава не й попречиха да застане рамо до рамо с човека, олицетворяващ поп-фолк културата у нас. Преследването на лични интереси, естесвено, е било по-важно в онзи момент.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.