Поли Генова копира Андреа и Галена?

Поп звездата краде идеи от колежката си във фолка


Поли Генова копира Андреа и Галена?

Сравнете кадрите от двете видеаВъпреки, че е голяма противничка на попфолка, Поли Генова показа, че следи тенденциите в най-популярния музикален жанр у нас
Наблюдателни зрители и фенове на чаровната изпълнителка забелязаха нещо доста интересно в клипа към песента й „На инат”, с която тя ни представи на „Евровизия”.
Оказа се, че блондинката е заснела видеото на същото място, където фолк дивите Галена и Андреа снимаха миналото лято „Блясък на кристали“.
Докато поп звездата пее, заобиколена от рок музикантите си, на заден план се забелязва тухлената стена, която присъства и в кадрите в клипа на чалга изпълнителките. Дали това е случайност или е съвсем целенасочено търсено, остава загадка.

Междувременно Поли призна, че сериозсно е хлътнала по Саймън от британската група „Блу”. Двамата се харесали по време на престоя си в Германия миналия месец. „След финала имахме страхотно афтърпарти в най-голямата зала, която беше направена на клуб… Накрая имаше много шотове и даже ми се губят последните моменти… Сутринта се събудих в чужда стая…“, разказа пвицата, но уточни, че не е правила секс с тъмнокожия британец. За което, едва ли някой ще й повярва.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.