Поредната мистериозна смърт в Директно с Карбовски

Предаването се нареди до поредицата „Полтъргайст“  и „Козият рог”,  известни с множеството си смъртни случаи

Поредната мистериозна смърт в Директно с Карбовски
Поредната смърт в Директно с Карбовски
На Мартин Карбовски не му върви  с гостите.  Наскоро броят на починалите му събеседници,  наброяващ  шестима покойници, беше допълнен от името на лечителя Халил Баев. Сега вече имената, фигуриращи в черния списък на предаването, са осем.  Последната жертва е 19-годишната Севилия Райчева.  Момичето беше зверски убито от „приятелите си“ Антон и Янка преди няколко седмици.

Случаят може би щеше да остане тъжна статистика в черната хроника, ако преди малко  повече от месец  момичето не се беше опитало да се свърже с Мартин Карбовски. В електронно писмо до скандалния водещ девойката помолила да я запознаят с Алексей Петров,  тъй като искала да й стане кръстник.  От редакцията се  заинтригували от  необичаната молба  на Севилия и се свързали с нея за разговор. Момичето разказало за живота си, споделило  също така, че има врагове в квартала, група младежи, които се опитали да я продадат като проститутка и че се страхува за живота си.
Необичайната си молба обяснила с  мотива, че се възхищава на Петров:  „Искам да го поканя да ми стане кръстник. Възхищавам му се и много го уважавам. Вие сте единствената ми надежда. От вас очаквам, или по-скоро се надявам да ме свържете по някакъв начин с него. Може и да звуча някак си детински, но наистина много искам Алексей Петров да е част от моя живот, та дори и като мой кръстник”.

Малко по-късно притеснената й майка също се свързала с членове от екипа на предаването,  обезпокоена, че някой злоупотребява с доверието на дъщеря й.  Жената обяснила, че момичето страда от шизофрения и има манията да се запознава  с известни хора. Затова госпожа Райчева  помолила екипа на Карбовски  да обясни на детето й, че е невъзможно да се организира такава среща.
Само няколко седмици по-късно  името на Севилия  Райчева вече беше включено в черната криминална хроника.

Не можем да не се запитаме дали над  предаването наистина не тегне проклятие и колко още от гостите на Карбовски ще си отидат, след като са били в  неговия ефир.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.