Порно звезда се влюби в Стойко Сакалиев

Стойко Сакалиев и порно актрисата Мария Белучи ще се снимат в порно клип?

Мария Белучи била хлътнала до уши по бившия футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев

 

Известната порно актриса Мария Белучи била хлътнала до уши по бившия футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев. Звездата от филмите за възрастни призна, че е искала да заснеме клип с ритнитопковеца. Освен това, Мария Белучи хвърлила око на Саката и за по-интересни занимания от заснемането на еротично видео, разкриха от HotArena.net.

Стойко Сакалиев се познавал с порно звездата още отпреди четири години, когато унгарката ни гостува за еротичен фестивал. Още тогава пламнала искрата между нестандартната двойка и Белучи му дала телефонния си номер.
Оттогава обаче двамата не са се чували, допреди няколко седмици. Актрисата от филмите +18 направила неприлично предложение на Саката – да се снимат заедно в еротичен клип. Какво точно ще съдържа видеото, оставяме на вашето въображение да реши, тъй като футболистът не пожела да коментира.
Сакалиев не дал окончателен отговор. По последна информация футболистът няма жена до себе си, така че спокойно може да приеме офертата. Чу се и слух, че си пада по мъже, но това не му пречи да се снима във филми за възрастни, коментират футболни запалянковци.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.