Потвърдено! Вергов напусна жена си

Потвърдено! Вергов напусна жена си

Актьорът Юлиан Вергов се изнесе от семейното жилище след разрива с Ирина Ялъмова

След дългогодишна връзка и многобройни слухове и скандали, свързани със сексуалната му ориентация, актьорът Юлиан Вергов се раздели с житейската си спътница Ирина Ялъмова, съобщава blitz.bg. Популярният актьор напуснал семейното жилище и съпругата си, но не както се твърдеше, заради изневяра, а защото тя не можела да издържа тежкия му характер.

Близки на актьора твърдят, че двамата от доста време имали проблеми, но въпреки раздялата, Вергов съвсем не е прежалил жена си.
Според осведомени източници най-скъпоплатения актьор в „Стъклен дом“ често се проявявал като тиранин на семейната сцена и това накрая омръзнало на жена му, която първа прекратила отношенията им. Раздялата сериозно депресирала актьора и по тази причина младата му колежка Радина Кърджилова и актьорът Деян Донков били засичани толкова често заедно с него. Те имали за задача да „съживят“ звездата и да му помогнат по-бързо да преодолее скръбта си.
Както изглежда обаче, им предстои доста трудна задача, тъй като от доста време около хубавата Ирина се навъртат доста ухажори, твърдят злите езици. Особено очарован от нея бил заможен бизнесмен, който не спирал да я затрупва с подаръци. Все пак приятелите на двойката се надяват двамата да преодолеят проблемите си и да се съберат отново. И очакват искрата между тях пак да припламне покрай грижите за десетгодишната им дъщеря Алена.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.