Червеният килим на звездната суета

Червеният килим на звездната суетаДоста модерно става напоследък, звездните двойки да синхронизират визията си на обществени събития. Суетата тресе не само дамите, но и мъжете в Холивуд и когато на прага се задават някакви награди, всички ентусиазирано се подготвят седмици по-рано за появата си, която да провокира възхищение.

Ако си мислите, че при господата нещата изглеждат прости – лъжете се. Дори един обикновен костюм може да създаде истинска драма в двойката, ако на дамата не ? допада.

Помните ли филма „Кънки с остър връх“, в който двойката състезатели едва не отпаднаха от първенството, заради напрежението , създадено от едно разкопчано копче на ризата?

Е, такива неща се случват и в живота.

В истинската връзка, двама души се сливат в едно цяло. Така че отделните половинки, трябва да се допълват. Някои дами улесняват мъжете си, като залагат на класическите цветове. Черната рокля върви добре с всеки костюм. Но все пак ? е най-добре с черния. Това от първа ръка могат да кажат Анджелина Джоли и Брад Пит.

Ако се чудите защо симпатизирате на някои холивудски двойки, само като ги гледате на снимка, гледайте по-внимателно. Те просто страшно си пасват. Дори хлапаците Джъстин Бийбър и Селена Гомес могат да изглеждат доста елегантно и красиво заедно.

днес.бг

2 thoughts on “Червеният килим на звездната суета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.