Празнично разкрасяване за 8-ми март

Празнично разкрасяване за 8-ми март

Гримът за 8-ми март трябва да е празничен и нежен.

Аз съм от гримьорите, които харесват акцентът да е върху очите. Нека ги подчертаем с хубави плътни и топли цветове. Избягвайте зелено, синьо, лилаво и оранжево.

Ако жената е много светла е хубаво да се съсредоточи върху цветове като кафяво, слонова кост, ванилия, мока и капучино. Нека подчертае миглите вместо с черна спирала, с кафява.

За устни са подходящи два варианта – само с гланц или с молив, червило и гланц. Молив в телесен цвят стои много добре, в съчетание с телесно червило и гланц.

Ако дамата е по-тъмна може да сложи плюс споменатите по-горе цветове и черно в края на очите плюс черен молив във вътрешната им част. Спиралата вместо кафява да е черна. Може да сложите и изкуствени мигли, които обаче да не стоят прекалено неестествено.

Скулите са по избор. Могат да бъдат подчертани с мек прасковен или златист цвят или да бъдат скулптурирани с по-тъмен нюанс.

Върху откритите части на тялото съветвам да сложите много фина блестяща пудра (не брокат). Доста е секси…

Това всичко е в комбинация на красиво направена коса и добре подбран тоалет, съобразен с мястото, където отивате. Приятният аромат на много хубав парфюм е задължителен.


Жената в този ден трябва да е особена нежна, съблазнителна и женствена. Мили дами, пожелавам ви прекрасно изкарване на 8-ми март. Чувствайте се обичани във всеки един момент от цялата година.

Джулия Ангелова

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.