Преди или сега: Мария се изруси

Преди или сега: Мария се изруси

Фолк певицата Мария се появи в предаването „На кафе“ по Нова ТВ с изцяло променена визия. Певицата бе пребоядисала тъмната си коса в медно русо.

Пред водещата Гала тя разкри, че е доволна от начина по който се е развил животът й.

От предаването й пуснаха стар материал, в който астроложката Оксана и предрича изпитание в брака, като е възможна и раздяла, ако двамата с мъжа й нямат много силна връзка.

„Добър пророк е“, каза Мария в отговор. Певицата е щастлива, че двамата с хотелиера Димитър Андонов са се разделили.

За Християн Гущеров Мария разказа, че случайно е дошъл на нейно участие, а тя е била отворена за нова връзка и нещата просто са се случили.

Тя е горда, че за 15 дни е успяла да заснеме 4 видео клипа. Според нея е вдигнала много високо летвата и с бляскавата си промоция.

От предаването пуснаха и видео материал, в който изненадаха певицата, като я срещнаха с нейна голяма фенка – Гинка. Мария се държа изключително мило с момичето, като дори й подари красиви обици с камъни.

Певицата призна още, че носи брекети и затова сега пее с френско „р“. Тя обясни, че й е много трудно да говори с шините, тъй като са вътрешни и имат постоянен контакт с езика. „Ако си спомняте зъбите ми бяха един върху друг“, каза Мария. Освен това отрече, да си е намалявала устните.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.