Преслава бременна от милионер

Преслава бременна от милионер
Фолк звезда номер 1 ще става майка!

Горещата новина, че Преслава е бременна тиражира днес „Уикенд“, според който бащата на детето е 32-годишният земеделски бос от Плевен Цветелин Маринов, известен още с прякора си Цуни.

Новината бързо се разпространи и според запознати „виновница“ била колежката й Емануела. Двете с Преслава били доста гъсти и си споделяли съкровени тайни. Да, но този път певицата от „Ара Мюзик“ известна с махленското си поведение, уж неволно се изпуснала пред журналисти, че Преслава чака дете.

Цуни е бивш на колежката на Преслава - Елена Паришева.


Цуни е бивш на колежката на Преслава – Елена Паришева.


Младият бизнесмен от известно време насам е сочен за любовник на чалга певицата. Отношенията им не са мимолетни, напротив вече са доста задълбочени, разказват запознати. С новия си Преслава се появи на промоцията на албума си, която се проведе в края на миналата година. Тогава изпълнителката на „Как ти стои“ направи своеобразна премиера и на Цуни, като го покани на събитието си и дори го запозна с родителите си. По-наблюдателните отбелязаха, че двамата почти през цялата вечер са били на една маса.

За бременността на Преслава се заговори след като тя била забелязана в пловдивска клиника да чака преглед от гинеколог на видеозон. След консултацията певицата изглеждала видимо развълнувана и веднага се обадила на мъж, когото наричала Цвети.

Новината, че добричлийката чака дете е наистина сензационна след като вчера се появи компромат срещу звездата. Вчера медийното пространство обиколи папарашка снимка на певицата, на която тя интимничи с колегата си Константин. Че двамата са любовници се говори откакто се познават, но за първи път на яве излиза и доказателството.

Преслава и Коцето се държат за ръце.


Преслава и Коцето се държат за ръце.


Цветелин Маринов е апетитна хапка за всяка златотърсачка. Младежът, който освен че изглежда добре, произлиза от богаташко семейство. В плейбойското му досие се подвизават имената на фолк певиците Анелия и Елена Паришева. Младокът е близък приятел и с Мартин Данона, който ходеше до преди година с Анелия.

Цуни е „виновника“ за скъпите клипове на Паришева. Преди тя да срещне настоящия си приятел и баща на детето й – футболиста Ивелин Попов, младият бизнесмен спонсорирал проектите на блондинката. Родителите на Цвети се славели като едни от най-едрите земеделци в плевенския край. А покрай зърнарите цялата страна научи за какви милиони европейски и държавни субсидии става дума в този бранш, пишат от lifestyle.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.