Преслава и Коцето подновиха сексуалната си консумация

Преслава и Коцето подновиха сексуалната си консумация

Пресата експлодира, но не чак толкова, колкото циганинът в Николета Лозанова, след като се пусна мълвата, че Преслава отново се друса в леглото на Коцето. За Надето било ясно, че гаджето й, с което възнамеряват да вдигат сватба на есен, не може да е моногамен, само искала от него да не се вдига шум около флиртовете му.

Ако беше си задигнал някоя елитна проститутка – да, но Коцето подновил старите си сексуални изяви с едрогърдата Преси и нямало как това да не бъде забелязано. Сега, по време на турнето на “Пайнер” певицата, обявена за №1 във фолка, се промъкнала в 2 посред нощ в хотелската стая на Коцето и след като се изконсумирали сексуално излязла чак на сутринта, разказват клюкари от събитието.

“Коцето и Преси са много близки приятели. Винаги са били такива, просто от време на време прекрачват границата. Надя вероятно се досеща, все пак не познава годеника си от вчера. Коцето не може да е само с една, нужно му е разнообразие. Поне се старае отношенията му с Преслава да не стават публично достояние, при което Надя вече би възроптала”, разказват запознати като едновременно с това припомнят заглавие от любовната история между музикантите: “Коцето е летният вибратор на Преслава”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.