Преслава на мед и чайове заради Жоро Бирмата

Попфолк дивата Преслава
Попфолк дивата Преслава

Попфолк дивата Преслава се стопи и е на път да развие анорексия – пише в. „България днес”.

Петя Иванова, както е истинското име на певицата, вече месеци наред гладува като куче. Единственото, което слага в устата си, са плодове и зеленчуци.

За да не припадне от немощ, денем изпълнителката на „Водка с утеха” пиела много чайове с мед – свидетелстват пред таблоида нейни познати.

Те разкриват още, че напоследък често се случвало на Преслава да й прилошее по време на участия. В малките часове на нощта певицата се наливала с течности, само и само да не загуби равновесие на сцената.

Какъв е точният режим, с който се вталява, фолкаджийката отказва да издаде, най-малкото защото темата с килограмите й била болезнена. Само пред най-близките си коментирала как няма да допусне да й се подиграват на формите, както когато била в училище.

Приближени до певицата си обясняват мъчителния режим с най-новата й любов – 21-годишния милионер Жоро Бирмата. Въпреки че двамата са от съвсем скоро заедно, богаташът така влязъл под кожата на пайнерката, че тя била твърдо решена да задържи вниманието му за дълго, като извае перфектно тяло. В същия момент обаче феновете на Преслава въздишат, защото заедно с килограмите се топят и гърдите й.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.