Преслава: Нямам мъж до себе си, свободна съм!

Преслава облече рокля на любимия си дизайнер Philipp Plein при последната си изява във фолк клуб.

Фолк певицата показа перфектната си фигура в страхотна къса рокля от лятната колекция на немския дизайнер, който миналата година отвори магазин и у нас.

Красавицата не крие пред феновете си, че за визията й се грижи Стоян Апостолов, един от най-добрите родни стилисти, който е и нейн близък приятел. Стоян Апостолов е достатъчно добре известен в музикалните среди, работи върху стайлинга на Десислава, Фики Стораро, Константин, Емилия, Ивана, Есил Дюран, Теди Кацарова, Веси Бонева.

“Няма капризни! С всички изпълнители предварително обсъждам визията, така че да няма изненади. С Преслава се работи много лесно, тя е изключителен професионалист. Много я обичам.” Стилистът е впечатлен от работата на дизайнерката Пембе Кенан, която облече Преслава за Четиринадесетите годишни музикални награди и по време на които тя грабна приза “Певица на годината”.

Пред екипа на фолк клуб “Биад” Преслава сподели, че предпочита спортния стил за ежедневието, а вечер се облича според случая. “Не робувам на марки, но следя модните тенденции”. – казва певицата.

Преслава е практична не само по отношение на външния си вид, но и към ангажиментите си. “Това лято ще съчетая приятното с полезното. Миналата седмица бях в Лондон, сега съм на Слънчев бряг. Тук на морето се надявам освен да работя, да намеря време за почивка. Свободна жена съм, нямам мъж до себе си, за когото да се грижа.” – смее се певицата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.