Преслава окраде балада на Риана

Преслава окраде балада на Риана

Смущаваща прилика между две песни на нашата фолкзвезда Преслава и световната попдива Риана вбеси феновете на световната звезда.

След консултация с няколко музикални спецове, те категорично се произнесоха, че баладата от новия албум на добричлийката „Как ти стои“ е копие на тази на родената в Барбадос звезда – „Stupid in Love“, пишат от hotarena.net.

От няколко баладата на Преслава „Право на влюбване“ върви в сайта за видеосподеляне VBox7, след като пък от петък на пазара е и новият албум на фолкпевицата.

„Право на влюбване“ удивително много копира творчеството на Риана. Началото на двете парчета е едно и също, като за парлама някои тактове са променени.

„Музиката е еднаква, просто изпяването на Преслава е различно. С това са гледали да избягат от оригинала, но май не са го направили достатъчно успешно, след като приликите са доловими и с просто ухо. В баладата на Риана има R@B бас, а в „Право на влюбване“ са променили аранжимента, за да докарат попфолк звучене“, коментираха музикални спецове.

Взаимстването от Риана значи ли, че Преслава е изпаднала в творческа криза? Още повече, че феновете й не останаха съвсем доволни от песните в новия й албум.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.