Преслава с интерес към Любо Чука

За фолк дивата Преслава морални пречки няма.

За фолк дивата Преслава морални пречки няма.

Нищо че третото дете на бившия гребец, звезда от свободната борба и бияч Любомир Симеонов-Чука, е все още пеленаче.

Фурията на чалгата и шефът на наказателните бригади на подземния бос Христофорос Аманатидис-Таки пак бяха засечени в столичен клуб да се натискат и да си тръгват заедно, пише в. „Всеки ден“, като се позовава на очевидци на публичните им ласки, цитира novini.bg.

Двамата имаха краткотрайна афера през лятото на миналата година, но след това се разделиха, когато на Чука се ражда трето дете.

Приятелките на Преслава дори я похвалили, че разумно се е оттеглила от тази връзка, защото е уважила факта, че мъжът е обвързан и е станал татко отново.

При нея обаче очевидно такива задръжки няма и само преди седмица отново се е впила в бившия състезател по гребане.

Дълго време певицата отричаше, че двамата имат нещо общо, наскоро обаче си призна, че са вечеряли в пицарията на колежката и Камелия в Студентски град, където отново са почувствали връзка помежду си и са подновили аферата си.

Запознати с маниерите на Преслава твърдят, че тя има комерсиален интерес към гребеца и той често й помага с пари за видеоклипове, промоции и албуми.

В края на 90-те години на миналия век Любомир Симеонов и брат му Славчо Симеонов оглавяват наказателната бригада на ВИС.

Преслава

Стават известни като „бандата на чуковете“ и бързо се сдобиват с мрачна слава. През 2004 г. хора на Златко Баретата убиват брата на Любо Чука – Славчо Симеонов.

В последните години Чука става основният бияч на Таки, но след като подземният бос напусна България преди две години и забягна към ЮАР, Любо, така да се каже, се пенсионира. Той излезе от престъпния свят и се опита да изчисти името си. Основното му занимание станаха турнирите от ММА, които се провеждат у нас.

Чука има жена и двама сина, а миналата година се роди и малката му дъщеря.

Снимки: Костадин Кръстев – Коко
Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.