Преслава с ново тяло на плажа

Фолк фурията Преслава показа нова секси визия на плажа край морето


Преслава с ново тяло на плажа
По всичко личи, че за популярната фолк дива Преслава участията край морето не са само възможност да си докара допълнителен доход, но и да отдъхне след натоварената си програма. И докато повечето колежки на сексапилната брюнетка обикновено спят до късно заради натоварената си нощна програма, красавицата избра да събира тен на плажа, а не да отмаря в хотелската стая, издаде bliasak.bg.
Вместо като голяма част от колежките си да спи до обяд, Преслава не пропуска възможност да се попече и релаксира на пясъка, демонстрирайки завидна фигура. При това сексапилната брюнетка успя доста добре да затвори устите на столичните клюкари, като показа забележителни извивки, с които със сигурност доказа, че не страда от анорексия, както упорито се говореше напоследък.

Противно на слуховете, че е твърде кльощава, фигурата на дивата изглеждаше прекрасно. При това певицата изобщо не се притесняваше да носи силно изрязани бански, които повече показват, отколкото скриват. Така за пореден път Преслава доказа, че изглежда в перфектна форма. По всичко личи, че чернокосото изкушение няма нужда от фотошоп, за да прикрие някой недостатък – един от най-любимите трикове за прикриване на дребните несъвършенства на много от родния фолк диви.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.