Пресливата на Преслава прослави Беге-визията на чалгата

Почитателите на Преслава са разочаровани
Почитателите на Преслава са разочаровани, че тя не фигурира в списъка на финалистите в конкурса, който Националната телевизия организира, а именно – „Евровизия”, пише вестник „Шоу”. В началото тя е сред участниците, но по-късно я премахват. В списъка се намират имената на Емилия Валенти, Елмира Костова, Светозар Христов, Весела Бонева, Цветелина Чендова и Владо Димов.
Изрусената силиконка от „Айдъл” измести Преслава, като освен това тя е „назначена” да изпее и песента, която е трябвало да изпълни тъмнокосата фолкдива.
Източници на седмичника разкриват, че реалната причина Преслива да бъде заменена от друга певачка, са компрометиращите я снимки, на които ясно се виждат интимните части на фолкпевицата по време на нейно участие, заради което името й бе подигравателно сменено на Преслива едновременно от впечатлени от „шоуто” й зевзеци. Даже започна своеобразна война кой първи се е сетил да я прослави, като я просливи.
От Българската Национална телевизия решават, че България не трябва да се прочува с подобна визия, камо ли да иска това да бъде европейска визия („Евровизия”). Те са единодушни, че госпожица Преслава е една от най-добрите изпълнителки на този конкурс, но не бива заради скандала с неприличните й снимки и поведение да се затвърждава впечатлението на чужденците, че фолк-изпълнителките ни всъщност са порнозвезди, които се изявяват и като певици, понеже пеят хубаво.

Новината, че Преслава се е отказала сама в последния момент от Евровизия, понеже не се запознала по-рано с условията, са просто нейният начин да излезе от срамното положение. Е, едва ли някой над средно ниво на музикална интелигентност ще съжалява за отпадането на чалгарка от конкурс за музикалното ни лице пред света. Крайно време е чалгарките да разберат нещо за музиката и за G-точките си – мили дами, тая работа (с музиката и пеенето) не е като оная работа…

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.