„Претендентът“ заменя слизащия от екрана Слави Трифонов?


Слави Трифонов ще слезе от малкия екран
Все по-сериозни започват да стават слуховете, според които Слави Трифонов ще слезе от малкия екран през новия телевизионен сезон. Както е известно, съвсем наскоро той и неговитесценаристи от „Шоуто на Слави“ обявиха в ефир, че стартира нов проект с названието„Претендентът“.
Конкурсът ще бъде по подобие на предишните организирани от Дългия и компания формати като „Танцувай с мен“, „Добре дошъл в България“ и много други.
В случая обаче ще има кастинг за водещи. Слави и неговият екип от сценаристи ще търсят мултифункионален човек, който да може добре да пее, да танцува, да води телевизионно предаване и т.н.
В тази връзка от „Шоуто на Слави“ си направиха майтап с водещия на предаването „В неделя с…“ по БНТ – Митко Цонев.
Вече е ясно, че гологлавият водещ и Ку-Ку Бенд ще се отправят за голямо музикално турне в Съединените щати през септември. След това въобще не е сигурно, че ще се върне отново да води своето шоу, информира avtora.com.
Причината за това най-вероятно се крие в лошото здравословно състояние на Слави. Както е видно, той продължава да води предаването си с черни очила, което е доказателство, че продължава да има проблеми с очния нерв на лявото око.

Дългия възнамерява да прочисти кръвта си в специализирана клиника при визи
тата си в САЩ, което също може да е причина да изостави телевизионните си прояви, а екипът му да стартира проекта „Претендентът“, за да намери негов бъдещ заместник.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.