Принц Уилям и бременната Кейт Мидълтън разделени?

Принц Уилям и бременната Кейт Мидълтън разделени?
Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Бременната Кейт Мидълтън вече е добре, след като повече от месец беше на легло заради гадене и повръщане, предизвикано от бременността. От Бъкингамския дворец пуснаха съобщение до медиите, в което информират, че Херцогинята на Кеймбидж се е възстановила и може да продължи със задълженията си.

Въпреки това Кейт все още живее при родителите си заедно с малкия принц Джордж. Младата дама, която влезе във втория триместър на бременността, не иска и да чуе за връщане в двореца Кенсингтън, където изобщо не се чувства добре.

Този факт предизвика жълтите медии във Великобритания да пуснат слуха, че кралската двойка е разделена. Кейт и Уилям винаги са изглеждали изрядното младо семейство, но медийният шум около тях влияе негативно на брака им.

Според британски таблоиди двамата се карали жестоко, като повод на кавгите били задълженията, които кралицата възлагала на Кейт. Херцогинята не понасяла и Камила Паркър -Боулс, която непрекъснато се месила в живота й.

Кейт убедила Уилям да се изнесат от двореца и да потърсят имение в провинцията, където да отгледа двете си деца. Докато той се реши на тази стъпка, тя щяла да живее при родителите си, пише още британската преса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *