Проблясъци на светските личности през седмицата

Проблясъци на светските личности през седмицата

Азис е влюбен в себе си, Емануела в гърдите си, а Алекс Раева в тв сериалАзис

Какво е Азис? Азис е атракция, Азис е инсти¬туция, Азис е мъжът, който може да възбуди всяка жена само с гласа си! Азис е истинската и най-голямата звезда в България – факт!

Андрей
Не ме интересува какво говорят за мен, важното е да съм в устата на хо¬рата. Няма лоша реклама.

Емануела
Харесвам си гърдите и много им се радвам, Имах намерения преди време да махам силикона, но се отказах. Смятам, че в момента мерките са ми идеални.

Мария Много съм щастлива, че всичко, с което се захвана напоследък, се получава прекрасно. Пуснах нова песен, направих невероятна фотосесия, в семейството ми всичко е наред. Надявам се все да е така.

Люба Кулезич По-голяма част от зрителите, които гледат предаването ми „Насреща с Люба Кулезич“, са мъже. Изненадах се от проучването, но пък няма как да не бъда поласка¬на.

Алекс Раева

Алекс Раева
Най-сетне намерих своето поприще. Много ми е интересно и е страшно вълнуващо да участваш в сериал. Въобще актьорската професия е нещо наистина уникално. Надявам се зрителите да са доволни от представянето ми (бел.ред. – сериала „Седем часа разлика“, в който участва Алекс).

Валя Войкова
Много се гордея с участието на сина си в „X фактор“. Смятам, че се представя чудесно и ще се радвам, ако стигне до световна сцена. Много е талантлив и наистина му пожелавам огромен успех.

Източник kliuki.bg

One thought on “Проблясъци на светските личности през седмицата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.