Продуцентите на „Стъклен дом“ признаха, че ще бъде тъп

Актьорите от дългоочаквания нов сезон на „Стъклен дом” задълго бяха спуснали пердетата и се опитваха да ни вменят колко щял да бъде интересен сериалът. Очевидно им се плаща не само да играят във филма, но и да показват актьорско майсторство и извън него, в реалния живот, пред медиите и пред заблудените зрители.
Един обаче се осмели да каже нещо различно, което, като имаме предвид жанра и вече преминалия му успех, най-вероятно е самата истина. Асен Блатечки се „разпя”, че „Стъклен дом” ще бъде тъп и ще наподобява турска сапунка. В съвременния свят обаче хора, които говорят истината, не се толерират. За наказание за честността си чичковците с паричките му намалят хонорара наполовина и го заплашват, че ще го убият в художествения свят на киното, като удурдисат героя му Чарли да се прости с живота. С други думи поставят ултиматум на Блатечки да излъже публиката за истинското си мнение, като си плюе на фасона, разбираме от „Блиц”.
Блатечки, не приказвай, че да ти се спомине героят!
Блатечки, не приказвай, че да ти се спомине героят!
Актьорът искал да има повече екшън в новите серии, но вместо това се получило точно обратното – монотонност и досада. Във филмовата индустрия това означава само едно – тъп филм.
Най-интересно ще стане, когато Асен се отрече от думите си с цел да не убият героя му, а после публиката ги потвърди. Продуцентите забравят нещо много важно – ако филмът им е смотан, няма да са фалшивите възхищения на актьорите факторите, които да спасят продукцията от провал, т.е. мнението на Асен не им пречи на филма. От другата страна – ако филмът им е супер як, невероятен и какво ли още не измерение на комерсиалното сериално сапунено величие, то пак няма да е мнението на Блатечки онова, което да успее да срине успеха му.

Яростта на продуцентите срещу Блатечки обаче показва само едно – те също са на неговото мнение.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.