Проститутският псевдоним на Аксиния е Лолита

Наистина ли красивата Аксиния е с леко поведение?

Проститутският псевдоним на Аксиния е Лолита
Проститутският псевдоним на Аксиния е Лолита

В последно време отново се зашумя около екзотичната красавица Аксиния, чиято певческа кариера в последно време активно се подкрепя от Слави Трифонов. Поводът – слуховете, че позабравената изпълнителка се явява като вариант за заместничка на изненадващо напусналата бенда вокалистка – карловчанката Нели Петкова.

Някои, по всяка вероятност не без основание, я спрягат за настояща любовница на Дългия, което донякъде се обяснява с факта, че наистина момичето в последно време пробива в музикалния и шоу бизнес. Малцина знаят, че екс водещата на ЕвроБГвизия е родом в крайдунавския Свищов. Именно там, в недалечното минало, се пазят спомени и клюки за това, че се е препитавала като луксозна проститутка. Това старо ехо от родния град на момичето – Свищов, сега с нова сила отеква из средите на шоубизнеса.

В бранша упорито се мълви, че Аксиния е обслужвала богати румънци, които минавали Дунава, за да търсят секс удоволствия при хубавите българки. Слуховете са навлезли толкова надълбоко в пикантната тема, че доверяват факта, че Аксиния си имала и артистичен псевдоним, с който се числяла в каталога на местен публичен дом. Прякорът й бил Лолита. Каквато и да е истината, добронамерени заключават философски, че не бива да съдим за хората по миналото.

Източник kliuki.bg

2 thoughts on “Проститутският псевдоним на Аксиния е Лолита

  • 09.10.2011 в 10:01
    Permalink

    Аксиния има вземане-даване със Слави Трифонов още от преди някоко години. Дългия отдавна я „уважава“, когато и остане време от другите.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.