Пълен провал за Слави!

Никой не иска да гледа “Шоуто на Слави”

Пълен провал за Слави!
През първото полугодие на 2011 г. “Шоуто на Слави” и “Господари на ефира” бележат пълен провал. Предаването на Слави се нарежда на 35 място по гледаемост според рейтингите на агенция ГАРБ. През 2010 г. шоуто се е радвало на далеч по-голяма аудитория, пише агенция Блиц.
През първото полугодие на годината Слави отбелязва тотален провал. По-голям провал отбелязват единствено “Господари на ефира”. Продукцията на Нова Тв също се радваше на голям интерес от страна на зрителите, но през последните месеци все повече хора са насочили вниманието си към други предавания или сериали. Това показва и класацията на агенция ГАРБ.

“Забраненият плод” е на първо място. Турският сериал е успял да задържи вниманието на най-много зрители, а плътно след него е “Столичани в повече”. Това са двата сериала, които са спечелили доверието на зрителите. Още няколко сапунки показват добри резултати от началото на годината, за сметка на развлекателните предавания, които отбелязват пълен провал.

Шоуто на Слави” са гледали 959 000 зрители през първата половина на годината. За съпоставка – “Забраненият плод” е бил следен от 1 810 000 зрители. Потресаваща разлика, която показва нагледно предпочитанията на средностатистическия българин. Хората започват да се отегчават от едни и същи формати – с едни и същи водещи. Преобладаващото е мнението, че двете медии имат нужда от радикални промени.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.