Радина и Деян Донков се награбиха в клип на „Винпром Пещера”

Радина и Деян Донков се награбиха в клип на „Винпром Пещера”

Радина Кърджилова и Деян Донков затвърдиха връзката си и в клип на „Винпром Пещера”
По време на снимачната дейност на рекламния клип Радина Кърджилова и Деян Донков, напук на слуховете, че са се разделили, индиректно отново затвърдиха връзката си.

На снимачната площадка в киноцентър „Бояна” звездите демонстрираха огнени чувства в скрити „задкулисни” целувки. Правят го и пред камерата, за да докажат основното послание на клипа – виното „Домейн Пещера” предизвиква нежни чувства, разголва не само душата, но и тялото, и води към вълнуващи ласки.
Идеята е сътворена от популярния режисьор Ангел Апостолски. Клипът е заснет в студио на кино център „Бояна”, в близост до снимачната площадка на филма „The Еxpendables 2” („Непобедимите 2”). Клипът вече се върти по големите телевизии.
Близостта на Радина с Дон Жуан Донков, както е известен актьорът в театралните среди заради похожденията си, беше сред основните теми на светските хроники през изминалото лято. Това още повече повишава интереса към видеото.

Масираната рекламна кампания, която производителят започва в навечерието на зимните празници, има за цел да наложи на пазара най-новата марка вино „Домейн Пещера”. Енолози, дегустатори и винопроизводители вече го оцениха на международни и национални форуми. От САЩ, San Francisco Wine Competitions, виното се върна, позлатено с медал. С рекламния клип „Винпром Пещера” иска да привлече вниманието на изтънчените български ценители към новата си марка и да ги увери, че „Домейн Пещера” има своята идентичност и заслужава доверие.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.