Радина Кърджилова: Бих простила изневяра

Радина Кърджилова: Бих простила изневяра
Радина Кърджилова успя да стане звезда само за година и вече почти няма българин, който да не я познава. Младата актриса проби светкавично благодарение на ролята си в хитовия сериал „Стъклен дом“. Тя обаче не иска да я запомнят като героинята Сияна от тв сагата.
Амбициозната брюнетка мечтае да пробие с „Тилт“ – най-новият български филм, който вече събира рекордна публика в кината. Тя изпълнява главна роля в него и толкова го харесва, че се съгласи да се снима гола в мъжко списание точно по време на премиерата му, само за да направи допълнителна реклама на лентата и да накара и масовия зрител да отиде да я види и в киното.
Пред списание „Уикенд за жената” Радина Кърджилова разкрива: „Снимките не бяха с цел да покажа, че мога да бъда модел и да изглеждам предизвикателно. За себе си обаче го доказах. Имах много големи изисквания за кадрите и за щастие те се получиха много добре. Нямаше и най-малко притеснение от моя страна по време на фотосесията. Държах всичко да се изразява с лицето, а не в голотии и пози, с които да се види колко съм пластична”.
За любовта и изневярата Радина Кърджилова споделя: „Изневярата е поносима до момента, в който я осъзнаеш като нещо нехубаво. Ако обаче започнеш да я повтаряш, мисля, че не бих я понесла. Не бих искала никога да разбирам, че приятелят ми изневерява. Бих простила, ако е нещо еднократно и човекът до мен го има за такова. Ако просто му е необходимо да сбърка, за да осъзнае чувствата си към мен”.

Радина Кърджилова не разкрива приятеля си, като подчертава, че държи личния си живот далече от медиите.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.