Радина Кърджилова завъртя главата на Деян Донков

Радина Кърджилова завъртя главата на Деян Донков

Звездата от „Стъклен дом“ показа, че не е жена само за един мъж

Актрисата Радина Кърджилова доказа, че може да бъде фатална жена, не само на екрана, но и в живота. След като стана ясно, че звездата от „Стъклен дом“ има сериозен приятел в лицето на Калин Георгиев, актрисата изглежда е решила, че е способна да завърти главите и на други мъже, в това число и на актьора Деян Донков.
Кърджилова и секссимвола на Народния театър били забелязани заедно през почивните дни в заведение в подлеза на НДК и според очевидци, те далеч не се ограничили с приятелски разговор.

Предвид славата на Донков като разбивач на женски сърца не е изненадващо, че вниманието му е привлечено от красивата брюнетка. Връзките на актьора често са широко обсъждани, а името му е свързвано не само с актриси и манекенки, но дори с едно от момичетата в балет „Сатен“. Ще припомним само че чаровната актриса Анастасия Ингилизова от Военния театър му роди дете, а малко по-късно манекенката Кристина Милева успя да задържи за известно време вниманието му.

Не по-малко коментирани бяха и нежните отношения, които актьорът демонстрира на червения килим, на премиерата на сериала “Под прикритие”, с колежката си Снежана Милева. Именно те бяха повода да се заговори за връзка между двамата. Интересно дали това не е било само за параван, докато актьорът свали Кърджилова?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.