Радина Кърджилова предизвиква семейни раздори?

Звездата от „Стъклен дом“ Радина Кърджилова се забърка в семеен скан­дал, твърди мълвата

Радина Кърджилова предизвика семейни раздори?Радина Кърджилова предизвика семейни раздори?
Според пикантната клюка от няколко месеца актрисата се е вплела в страстна връзка с известния строителен бос Димитър Соломонов.
Човекът бил вече на възраст и имал дългогодишен брак с жена си, но чувствата помежду им отдавна се били изпарили. Всичко свършило със семейния им живот, когато в него се намърдала и Радина. Сексапилната девойка му взела акъла и така той напълно зачеркнал жена си като съществуваща. Тя от своя страна също го заличила, като дори пожелала тази любовна история да завърши с техния развод. Стиг­нало се дотам, че разярената жена го изхвърлила от се­мейния дом. Соломонов бил на нож и с децата си. Причината е ясна – не можели да му простят предателството спрямо майка им.
Звездата от
Звездата от „Стъклен дом“
„Той е луд по Кърджилова и не знае на кой свят е. Заради нея е го­тов на всичко. Подарил й е апартамент и двамата живеят заедно вътре. Но жилището е на нейно име“, споделили приятели на предприемача.

Твърди се още, че 25-годишната звезда от “Стъклен дом” изпитвала истински чувства към приятеля си, макар че той може да й бъде баща. Не е тайна, че Радина Кърджилова се увлича по по-възрастни мъже, като наред с това и да са заможни.
Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.