Радо Шишарката се ожени като мутра

Радо Шишарката се ожени като мутра

Радо Шишарката скъса с ергенлъка. Изпълнителят на вечните хитове „Тигре, тигре“ и „Шопската салата“ се венча за приятелката си Силвия в събота. Двамата си казаха „да“ в столичния храм „Св. Йоан Богослов“, а пищното тържество се състоя в чалготека също в столицата.

Купонът беше в типичен стил мутро барок с тузарски лимузини лимузини и отрупани маси с уиски и печени прасенца. Радо събра над 150 гости, предимно от чалга гилдията и още в началото на вечерта зазвучаха култови песни от зората на фолка. Още след първото уиски се извиха дълги хора, които разбира се, водеше булката. Докато Силвия танцуваше, съпругът й посрещаше на входа прииждащите на тълпи гости.

От колегите му първи дойдоха Руси Русев, известен с вехтия си хит „Бургаската гара“, и Цветелина, възпяла „100 мерцедеса“. Минути след тях влетяха с букети Еми Стамболова и Снежина, която стана популярна в близкото минало като дует с Марко.

„Подаръкът е тайна. Ще каза само, че е ръчна изработка и е свързан с наши общи спомени. С Радо имаме дългогодишно приятелство, поради което и подаръкът ми е личен“, сподели Еми Стамболова, която първа грабна микрофона. Певицата изпълни най-големият си хит „Птица бяла“ и доста от колегите й заподозряха, че песента е личен подарък към младоженеца. Не е тайна, че Еми и Радо са имали любовна афера в миналото, а горещите им чувства днес не са угаснали. Затова доста от гостите му се питаха защо Радо е поканил бившата си любовница да му пее на сватбата с младата Силвия.

След нея на сцената извиха глас Руси Русев и Хисарският поп, а по-късно и останалите колеги на младоженеца.

„Валдес и Орхан Мурад ще дойдат по-късно. Пътуват насам“, сподели притесненият Радо, който освен с музикалното си творчество е известен и с близкото си приятелство със знакови личности от миналото. Шишарката никога не е криел, че е пял на ухо на братята Васил и Георги Илиеви. На тях даже им е посветил няколко песни. През 90-те годни Радо бе любимият певец на мутрите. На сватбата обаче не се отличаваха познати от онези времена физиономии. И все пак Шишарката предупреди да не се снима без позволение на гостите.

Радо не криеше радостта си, че вече е женен за любимата си Силвия. Усмивката не слизаше от лицето на Шишарката и заради присъствието на колегите му, известни днес като ретро фолк певци. Само Сашка Васева закъсня за купона – както всеки път. Тя щяла ад пристигне чак към 3 сутринта, защото имала поети участия, пише вестник „Всеки ден“. Дупнишката мадона обаче обещала на младоженците да се реваншира, като не пусне цяла вечер микрофона. Сашка щяла да ги изненада и с оригинален подарък.

„Един ден ми заяви: „Започвай да правиш списък с гости“. Питах за какво и той ми каза за сватбата. Така ми предложи“, разказа развълнувана булката.

Силвия и Радо са заедно вече 7 години. На тържеството си влюбените се разделяха само когато Шишарката трябваше да изпълнява музикалните желания на гостите си. Те пък не спираха да крещят „Горчиво“ и да вдигат наздравици. Сред най-горещите пожелания към младоженците беше това скоро да станат родители. Радо и Силвия пък обещаха скоро да празнуват кръщене.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.