Райна бясна, прецакали я на наградите

Райна бясна, прецакали я на наградите
Начинът, по който протекло връчването на наградите на музикална телевизия „Планета”, изкарало чалга примата Райна извън нерви. До последно тя се надявала да получи награда в някоя от категориите, в които била номинирана, но това така и не се случи.
Поради това пиперливата македонка се врътнала и още преди края на церемонията, си тръгнала, пише електронното издание bliasak.bg.
Най-голямото разочарование за Райна дошло от факта, че призът за фолклорен изпълнител й се разминал. Според личната й преценка именно тя трябало да се окичи с признанието, а когато творчеството й останало недооценено, на брюнетката й прекипяло, врътнала се и си заминала.
Отгоре на това, Райна си позволила да изкоментира пред феновете си, че заради победителката в категорията – Роси Пейчева и заради факта, че всички я тирижират, неиният албум с народни песни все още не е издаден. Готов бил още на 30 септември миналата година, но от „Пайнер” въобще не си правели труда да го пускат, съска още кибритлийката.

Не пропусна да си направи и самореклама – албумът й по случай 10-годишнина на сцена вече е в обръщение, така че който иска, може да види какво е направила Райна, откакто името й нашумя.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.