Ревността убила връзката на Софи и Дачо

Ревността убила връзката на Софи и Дачо
След като прекрати дългого­дишната връзка с любимия си Дачо, Софи Маринова призна каква е истинската причина за раздялата им. Ромската перла на попфолка заяви, че вината да остане сама е изцяло ней­на и се дължи на огромната ревност, която изпитва към Дачо.
 „Аз обичам много силно, огнено и затова ревността ми е изпепеляваща. Ревността разяждаше любовта ми към Дачо. Знам, че на стари години ще бъда сама. Винаги съм се виждала сама, не с мъж до себе си„, споделя певицата. Тя обаче допълва, че вече свиква с новия начин на живот и понякога, оставайки сама, дори се чувства добре.
Не мога да се оплача, че съм сама. Семейството ми е толкова голямо! А и да не говорим, че всички колеги много си ги уважавам и обичам, постоянно ходим по дискотеки и заведения, забавляваме се. Отделно имам и участия, и така…„, обяснява с ус­мивка Софи Маринова.

Преди време Софи беше призовала мъжете да бъдат по-активни в действията си спрямо нея. Като свободна жена певицата заяви предизвикателно: „Който ме харесва, да ми се обади!”. В интервю тя подчерта, че не би имала нищо против да започне нова връзка, защото вече е готова за това.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.