Резил! Ицо Стоте манекенки в болница заради виагра!

Резил! Ицо Стоте манекенки в болница заради виагра!

Легендарният плейбой от доста време посягал към лилавите таблетки.

Бизнесменът Христо Сираков бил приет в болница по спешност, заради злоупотреба с препарати за стимулиране на половата мощ, пише blife.bg. Легендарният плейбой, който вече има доста годинки зад гърба си, имал проблеми с половата мощ и често прибягвал до специализирани медикаменти по този повод твърдят последните слухове. Според най-прясната клюка сериозна злоупотреба с лилавото хапче го изпратила тези дни спешно в „Пирогов“ в прединфарктно състояние.

Мълвата носи, че любимецът на моделките сериозно прекалявал с купоните и нощния живот, а сексуалните рандевута с млади красавици го изтощавали неимоверно. Към това се прибавяла и натоварената му работна програма, заради която се налагало да става рано сутрин. Комплексно тези фактори повлияли сериозно на здравето на бизнесмена и накрая го пратили в болница. Според слуховете обаче това далеч не е първият случай, в който Сираков постъпва по спешност в болнично заведение, заради прекомерна употреба на сексуални стимуланти.

За завоеванията на плейбоя в леглото се носят легенди, но той самият често е отричал да има списък на всички жени, с които е спал. Също така Сираков неведнъж е твърдял, че бройката на жените в харема му е силно преувеличена, но запознати твърдят, че алчните млади красавици жадни за слава, които са мачкали чаршафите на леглото му далеч не са малко.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.