Рени: В поп-фолка без спонсор не можеш да успееш

Певицата Рени направи скандални разкрития за поп-фолк бранша пред камерата на Music Space TV.

Певицата Рени направи скандални разкрития за поп-фолк бранша пред камерата на Music Space TV.

Изпълнителката, която напусна „Пайнер мюзик“ през 2005 г., отправи сериозни критики към бившия си работодател Митко Димитров и към своите по-млади колежки.

„В един момент политиката на „Пайнер“ стана такава, че лансираха повече младите певици, а на утвърдените имена вече не обръщаха внимание. Аз не бях съгласна с това и когато потърсих обяснение от собственика на „Пайнер“, той ми заяви, че трябва да си намеря спонсори. На мен това не ми хареса и ми прозвуча като подтикване към проституция“, разказва Рени.

Въпреки това тя признава, че уважава Митко Димитров като бизнесмен поради успешната им дългогодишна съвместна работа.
„Впоследствие разбрах, че на много други певици е казано същото. Много от изпълнителките също недоволстват, но никоя от тях не го казва явно, защото знаят, че ще им бъде още по-трудно да се справят сами“, заявява певицата, която успя да пробие и на сръбския фолк пазар.

„Не знам как се намира спонсор, трябва да попитате други мои колежки, които добре се справят с тази задача. Но така или иначе, без човек, който да плаща и да влага пари в теб, няма как да успееш“, заключва Рени.  

Източник hotnews.bg

3 thoughts on “Рени: В поп-фолка без спонсор не можеш да успееш

 • 22.10.2011 в 1:28
  Permalink

  Айде бе,нали беше голямата моралистка????
  Оти си изкарваш зърната на циците навънка???
  Ти отдавна не си на годините на Андреа,скъпа,и отдавна си 2 пъти по-дебела и по-провиснала от младо момиче!Бабо,пошла си,смешна си!!!

  Отговор
 • 22.10.2011 в 1:32
  Permalink

  Тя беше гадже на един от главните шефове на ''Гранд'' в сърбия-затова проби там,това беше преди много години и за кратко.Сега той,ако я види на какво прилича,ще го е срам да я поздрави дори!!!!!Няма никакво значение колко деа е родила или откърмила!Днешните майки се връщат във слаба форма до 3 месеца след раждането,без значение кое дете е подред!

  Отговор
 • 08.04.2014 в 9:52
  Permalink

  всички са един дол дренки, така тръгнаха и така ще приключат

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.