Рийз Уидърспун и (не)перфектният й живот

Рийз Уидърспун най-накрая проговори на новия си съпруг във февруарския брой на сп.

Рийз Уидърспун най-накрая проговори на новия си съпруг във февруарския брой на сп. „Elle“.

Медията излиза с две корици, като и на двете лъчезарната блондинка е естествена и очарователна.

С дрехи на Dior (черните) и Armani (белите) Рийз просто грее от страниците на списанието. А и има защо! Актрисата е много щастлива с новия си брак и живот.

За срещата със съпруга й Джим Тот в къщата на приятели: „Дойде сякаш от нищото. Един пиян мъж ми се перчеше, викаше ми, сочеше с пръст лицето си и повтаряше: Не знаеш кой съм аз. А аз бях : Да, прав си, не знам кой си. После дойде Джим и каза: Моля те, извини приятеля ми. Той тъкмо скъса с един човек. Джим е прекрасен човек, набързо го изкара от неприятната ситуация. Той наистина е добър човек“.

За мисълта да се омъжи отново: „Джим просто ми каза: Ще ти показвам всеки ден какъв е добрият партньор, какъв е добрият човек. Ще се грижа за теб. Ще го правя толкова често, че да свикнеш с това. Аз не знаех какво да кажа и повтарях: Какви ми ги говориш? Никога не съм имала такъв човек до себе си“.

За остаряването в Холивуд: „Нищо не отива на север, а на юг… може би само по филмите е различно. Но не и без много пудрене и повдигащи сутиени“.

За хонорарите от 15-20 милиона за филм: „Всеки път, когато ми се обадят и трябва да говорим за пари, се засрамвам. Няколко жени най-накрая ме накараха да се почувствам добре: Взимай това, за което работиш. Знаеш ли колко пари изкарват те от теб?. И аз казах просто „ок“.

За перфектния живот, който води: „Животът ми е напълно реалистичен. Никой не живее перфектен живот. Писна ми то тези таблоиди, които така преиначават нещата. Ако някой вярва, че друг живее перфектен живот, без проблем ще го оборя“.

Източник dnes.bg

One thought on “Рийз Уидърспун и (не)перфектният й живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.