Рисуват ореоли по Глория, не била проститутка

Рисуват ореоли по Глория, не била проститутка
Както се казва обикновено от народа „Началото винаги е трудно”, но много хора са стигнали и до извода, че никога не трябва да забравяш от къде си тръгнал. Това е важно и за да знаеш на къде отиваш… От къде е тръгнала и на къде отива Глория реално само тя и Всевиждащият (ако съществува) знаят със сигурност, но не са за пренебрегване и хората, които са били свидетели на някои моменти от живота на чалга-кралицата, особено началните за кариерното й израстване.
Дали са само слухове или не, не се знае със сигурност, но предвид това как повечето поп-фолк гърли започват своята певаческа кариера, може би не е трудно да се досетим сами. От доста време се върти клюката, че леля Глорийца, която  сега прекалено много може би се прави на невинно ангелче, е достигнала високото с помощта на много стабилни финансово мъже. Не е честно да не им се отдаде значимото.
Според клюките певицата е започнала бизнеса с пеенето от магистралата и кръчмите, в като е забавлявала мъжете „в нужда”, информират от вестник „Шок”. Няма нищо лошо в това да правиш някого щастлив, така че от тази гледна точка няма защо да се крие тази добрина.

И като си представим колко добри дела има чалгаджийката зад гърба си (а и не само в тази поза), но и като имаме предвид оглупяването на народа и прослушването на чалга от почти всекиго, защо не я канонизираме за една светица?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.