Родата на Софи Маринова в клип на Устата

Родата на Софи Маринова в клип на Устата

Устата е готов с новия си проект, който ще бъде презентиран пред зрителите тази неделя.


Пред Signal.bg изпълнителят разкри подробности за парчето.

„Сега подготвям моето „Априлско въстание“, лятна революция, която започва от април 2011 и края не се вижда. Става ми много смешно само като се сетя за целия снимачен ден, който беше, ако не се лъжа, някъде 12-14 часа, а мина като 2 часа. Неповторимо присъствие, уникално, на цялата рода на Софи – като почнеш от братя, племенници, кръщелници и стигнем до бай Марин и баба Мара. Баба Мара, казва:“Аз ще ти пазя, ей тая голямата пура“, която пристига два дни преди снимките на клипа директно от Куба. Викам: „Бабо Маро, ще я пазиш ли?“ – „Ще я пазя“. Раздавам пури на всичките. Кики – брата на Софи, който е статист заден план, минава, разкарва се, пуши пура. След 40 минути аз го виждам с друга пура по-дебела. Викам: „Кики, от къде взе тая пура?“, той: „Е, па мойта свърши и си отчупих от оная, голямата“. Беше много забавно, просто не знаеш да плачеш ли, да се смееш ли… Имаше много забавни моменти, адски много екшън. Все още не е готов клипът, остават броени дни до завършването. Людмил Иларионов, или както всички го знаем – Люси, ще се справи добре, обещавам, иначе ще го заключа някъде“ – обясни Устата и уточни, че видеото към парчето е снимано в с. Долна Малина, Софийско.

„Правим Куба през март месец в България, в село Долна Малина, декори UFO. С Люси правим Куба – Кубалибре, много интересен проект. Кубинската музика е много близка до нашия темперамент. Аз винаги съм се чудел, ако направя такова парче, как ще звучи. На български и испански е, но попаднах на едно момче, което се казва Алекс и е от една страхотна група – „Мангодуенде“. Той от десет години е в България и работи психиатър. Дует с психиатър имам общо взето. Получи се нещо много различно и уникално. Това е проект, който засега няма отрицателно мнение. Надявам се хората да открият различното и интересното. И това лято да се радваме на едно добро настроение, много слънце, много усмивки и много сладолед“ – разказа още той.

В типично свой стил, Устата провокира с асоциации: „Тази година е „Магнум Куба либре“, „Хавана Ме“! Куба – Хавана – ХаванаМе“, а после поясни:

„Аз хаванах 15 топ жени на България да снимам, освен родителите на Софи. Уникални, много красиви мулатки, много красиви нашенки. Страхотно беше, неповторимо преживяване“.

Софи Маринова също коментира новината:

„Той /б.а. Устата/ вече снима майка и татко в един негов клип. Вика:“Леле, Софче, уникални са! Аз се чудех на кой си толкова артистична, а ти на майка ти“. Аз му казах, че приличам на татко, че той е по-слаб, а майка е пълничка. Те много се радват, че се снимаха в клип. Даже ми викат: „Ти не ни взе в твой клип, а Устата ни взе, виждаш ли“, викам им: „Айде и аз ще ви снимам в някой клип, обещавам“ – смее се Софи Маринова и очаква с нетърпение видеоклипа на дуетния си партньор и приятел Устата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.