Роксана се присъединява към Пайнер?

Роксана се присъединява към Пайнер?

Много се изписа след финала на „Гласът на България“ за някакви драми, за някакви скандали, за сърдити и злоради.

А всъщност истината изглежда малко по-различно. Дори да не спечели на финала, най-обсъжданата участничка в „Гласът на България“ Роксана като че отнесе най-голямата награда. Днес нея я наричат „любимката на народа“ и е на път да сключи договор с най-доходоносната музикална компания у нас. За пръв път пред „Хай клуб“ Рокси признава, че на всичко отгоре не е искала да стане победител в музикалния формат, пише в. „24 часа“.

„Смятах, че това не е моята награда. Аз искам да се изявявам в моя жанр и там да печеля награди“, заяви тя.

Финалът на предаването посрещнала с голямо облекчение. Напрежението било голямо, най-вече защото искала да изпее песните си възможно по-добре. И когато обявили, че е трета, всички притеснения си отишли.

Още тогава тя призна пред нас, че преговаря за договор с една от музикалните компании, които продуцират попфолк. След края на „Гласът на България“ се заговори, че гласовитата ромка ще влезе в „Пайнер“.

„Много бил искала да бъда една от певиците им, но засега няма нещо конкретно, което мога да споделя. Но има развитие по въпроса“, каза тя. Ивана също иска да помогне на набиращата все по-голяма популярност изпълнителка. Примадоната на попфолка обаче смята, че пред младата й колежка има доста подводни камъни, които могат да я провалят. Особено ако прекалено много си повярва.

Наричали я „Любимката на народа“

След края на предаването по bTV хората по улиците редовно спирали Роксана.

„Всички много ми се радват. Казват ми: За нас ти си „Гласът на България“. Много е приятно. А толкова глупости се изписаха за мен къде ли не – че съм била болна, че съм направила какво ли не. Няма нищо вярно. Истината е, че се чувствам страхотно и не съжалявам за нищо“, категорична е тя. Изпълнителката предпочита прозвището, което й дали през последните дни.

Казвали й „Любимката на народа“ и Роксана смята, че е доста по-добро от това да е „Гласът на България“. Все пак тя смята, че Стелияна си е спечелила победата съвсем честно, защото пяла прекрасно и било нормално публиката да гласува за нея.

Обикаля кръчмите с най-добрия си приятел

Иначе тя засега е забравила за участията. Иска да разбере какво ще се случи с преговорите за договор. Но не е престанала да обикаля заведенията. Придружава я не гаджето й Калин, с когото са заедно от девет години, а приятелят й от детинство Алекси. Гаджето на Роксана обаче не ревнувал ни най-малко:

„Ние от малки ходим навсякъде заедно. Как би могъл да ревнува“, смята певицата. Алекси беше и на първия ред в публиката на финала на „Гласът на България“ и подканяше хората да я подкрепят. Беше доста по-ентусиазиран дори от брат й Радо. По същото време пък гаджето на Роксана и неговата майка седяха доста по-назад сред тълпата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.