Ромина с натрошен кръст

Ромина с натрошен кръст

„Хубаво е, че ще е през лятото. Тогава ще е топличко, не като сега – кучи студ“, обяснява миската, която избягва да излиза навън в суровите зимни условия.

Бъдещата майка беше запазила пълно мълчание за предстоящото събитие, което ще сполети нея и половинката й Дарко Тасевски. Тя запази пълна секретност като ограничи изявите си по светски събития, ревюта и всякакви обичайни за хайлайфа масовки.

Студентката по Биология обясни, че е привърженик на естественото раждане, но ще се наложи да роди със секцио по здравословни причини.

„Най-вероятно ще родя със секцио, колкото и да не искам, защото съм „за“ нормалното раждане. Но по здравословни причини, след тежкото ми падане с АТВ-то, когато си счупих таза и имам натрошена кръстова кост, лекарите ми казаха, че няма как да родя по нормален начин“, разказва Андонова.

През 2010 тя претърпя тежък инцидент, като се преобърна с возилото си в река Струма. Обяснява, че авантюристичния й дух по онова време бил малко в повече, от което си изпатила почти фатално. Останала неподвижна 2 месеца, които прекарала в „Пирогов“.

Това й наложило да прекъсне обучението си в Софийски, но месеци след инцидента тя се завърна към лекции.

„Това, което научих, докато лежах безпомощна 2 месеца в “Пирогов”, е сигурно повече от онова, което някои хора учат цял живот. Тогава осъзнах, че човек трябва да се радва на живота и да го живее пълноценно, а не просто да съществува все едно по задължение!

Да обича и да уважава близките си, защото в такива моменти те са единствените хора, на които може да разчита. Да казва и да постига това, което иска и което му е на сърце, без да отлага във времето, защото един миг може да промени всичко.

Тук наистина важи с пълна сила цитатът: Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно!“, бе споделила пред „Труд“ Ромина, когато спечели титлата „Мис България 2010?, след обвинения, че използвала информацията за тежката си катастрофа като PR.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.