Росен Петров стана фитнесопат

Росен Петров стана фитнесопат
Манията да поддържа тялото си в перфектна форма така е завладяла Росен Петров, че няма ден, в който гологлавият водещ да не се поти зверски във фитнес залата. Нищо лошо в това, биха казали мнозина, и щяха да са прави, ако в старанието си да е изряден в начинанието и необезпокояван по време на тренировките, Росен не изкраваше всички останали посетители на спортното съоръжение извън нерви.
Някъде около 14:00 часа всеки ден Росен пристъпва във фитнеса на хотел „Кемпински Зографски”. Там по правило ваят форми и други познати муцуни от българския шоуелит, сред които миньончето Анн Джи и дългокраката Жени Калканджиева, припомнят от lifestyle.bg.
Именно тук се коренял основният проблем на телевизионера. Той изпадал в немилост, когато залата се препълнела, и безпричинно съскал по адрес на всички останали вип персони като него, дошли да изгорят някоя и друга калория. Той правел забележки за шума, който вдигали, за разговорите, които водели, и заради факта, че ползвали уредите, на които той възнамерявал да тренира.
Редовно се оплаквал и на управата на фитнес салона и заявявал, че не бива да се допускат толкова много хора да го посещават по едно и също време. Никой обаче не обръщал внимание на думите му, което видимо създало още по-големи ядове на нервака.

Кулминацията на поведението му на фитнесопат била провокирана от група хомосексуални мъжаги, които тренирали около него, без да го поглеждат дори, но Росен сe вманиачил, че го преследват, в резултат на което се провикнал насред залата разгневено: „Разкарайте тези гнусни педали от тук, иначе аз лично ще ги разкарам“.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.