Роси Иванова се бояла от СПИН, затова спряла дрогата

Очевидно Роси Иванова е употребявала наркотици венозно, за да казва, че се страхува от СПИН

Роси Иванова се бояла от СПИН, затова спряла дрогата

„Страхувах се да не се заразя със СПИН, това ме накара да спра дрогата”, разказала Роси Иванова пред приятелки, пише „България днес”. Мис България 2005 дори се съгласила да се лекува в Париж, където лечението й плащал нейният заможен приятел.

Според запознати Роси Иванова далеч не е единствената, която прекалява с наркотиците
Гръцкият бизнесмен я убедил, че трябва да се лекува, защото рискува да провали не само кариерата, но и себе си.
Очевидно Роси Иванова е употребявала наркотици венозно, за да казва, че се страхува от СПИН. Другото обяснение е, че под влиянието на дрогата, красавицата се впускала в безразборен секс.
Факт е обаче, че от доста време насам Роси отказва всякакви участия и дори агентите й препоръчват на клиенти други момичето, но не и Иванова. Самата тя каза в медиите, че просто си почива през последната една година, заради това се е изгубила от общественото полезрение.

Според запознати Роси Иванова далеч не е единствената, която прекалява с наркотиците. Спрягат се и имената на Галка и бившата й дуетна половинка Миро, който буквално се посипвал с белия прах. Анелия също бе замесена в подобен скандал, след като бяха публикувани нейни снимки в странно неадекватно състояние.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.