Румен Вълка ще кара голямата си любов Ивайла да му ражда син

Звездното семейство празнува рождения ден на Рая Гайтанска в сен Тропе

Румен Вълка ще кара голямата си любов Ивайла да му ражда син
Факт е, че Румен Гайтански – Вълка, вече не е с Ася. Така се сбъднаха най-големите страхове на четвъртата жена на Краля на боклука, макар и бивш.
Румен Гайтански комай ще кара Ивайла да му ражда лелеяния син. Иначе каква друга може да е причината босът да се върне отново при голямата си любов. Родни репортери, разщъкани по световните тузарски курорти са станали свидетели на това, как мама и татко на първокласничката Рая Гайтанска са направили така, че детето да отпразнува за първи път рождения си ден извън България и то не къде да е, а в предпочитаното от знаменитостите Сен Тропе.

Дъщерята на фаталната Ивайла вече била обикнала от все сърце Средиземно море. Тази година малката принцеса е вече близо месец там с майка си. Отседнали са в тузарската къща, в която момиченцето се влюбило още миналата година. Тогава пак родителите й са я били наели за нея, за да изкара ваканцията си. Още тогава възпитаната Рая многократно им благодарила. Сега, когато малката празнувала своеобразна зрялост – осми рожден ден, щастливите родители решили да ощастливят още повече и тази година дъщеричката си, като й устроили тържество в градчето на световните знаменитости. Там Рая духнала осемте свещички.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.