Сватбата на Валери и Николета разсърдила национали

Сватбата на Валери и Николета разсърдила национали

Върнатият в националния отбор футболист на нож със съотборниците си, заради брака си с плеймейтката

Горещи футболни страсти се завихриха около сватбата на Валери и Николета. Идеята на нападателя на „Спортинг“ да сключи брак със скандално известната си годеница Николета Лозанова между два мача беше посрещната доста враждебно съотборниците му в националния тим. А причината не е само, че футболистът ще се жени за бившето гадже на Ники Михайлов, а и европейските квалификации, пише „24 часа“.
В рамките на една седмица върнатият от временния селекционер Михаил Мадански, Божинов ще трябва да изиграе два тежки мача и междувременно да се ожени. Първа ще бъде играна контролната среща с Киев, а само 48 часа по-късно е последната европейска квалификация на националите с Уелс в София. Това обаче предизвика остро недоволство сред по-старите играчи, както и решението сватбата да бъде в хотела в Правец, където ще лагеруват футболистите. Решението на футболиста беше определено като безумие, а опасенията, че при загуба оставаме на последно място, никак не са малки.
Въпреки че се очаква Валери да покани всички на празненството, мнозина изказаха предположения, че някои няма да откликнат. Особено деликатната е ситуация, в която се намират Божинов и вратарят на националите Ники Михайлов заради разменените си половинки.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.