Светлана Василева: Вече не ми е забавно да ме наричат Гонзовица!

Светлана Василева: Вече не ми е забавно да ме наричат Гонзовица!
Новото hot интервю в най-горещия сайт на България е факт! Този път ви представяме една от най-провокативните и коментирани дами у нас – Светлана Василева…
– С какво се занимаваш в момента? Как минава един твой ден?
– Основен приоритет е светският ми сайт hotarena.net. Иначе ставам рано сутрин към 9:10 ч. и правя няколко упражнения, сред които такива за крака. От скоро реших да си припомня немския език, а след седмица започвам курсове по английски. Следобед посещавам фризьорския салон, а след това разпускам на кафенце с приятели. Бих казала, че се старая да бъда точна, защото скоро започвам да уча и това ще ми е необходимо.
– Приключи ли окончателно с футоблистите?
– Да, със сигурност! Вече държа мъжа до мен да е сериозен, да знае какво иска от живота, да не е зависим от хорското мнение и винаги да ме подкрепя.

– Влюбена ли си в момента?
– В момента имам мъж до себе си, но нещата при нас са доста особени. Той малко се влияе от чуждите приказки, което ни пречи да сме истински щастливи. Дразни се най-вече от това, че ме наричат Гонзовица. Затова искам пак да помоля чрез това интервю всички медии да ме наричат с името ми – Светлана Василева. Вече не ми е забавно да ме наричат Гонзовица!
– А искаш ли да си имаш детенце?
– Да, искам много да имам детенце! Чувствам майчински инстинкт.


– Сравняват те с Парис Хилтън. Тя ли е твоят идеал?
– Преди, когато бях с къса руса коса може би повече ме сравняваха, но вече като визия нямаме нищо общо. Като характер обаче доста се доближаваме. Обичаме розовия цвят, животните, винаги искаме да сме в центъра на купона, борбени сме, но сме и много чувствителни.

– Как реагираш на негативите по твой адрес?
– В самото начало много съм се нервирала, четейки лоши коментари за мен, но след време взех вече да не им обръщам внимание. Не желая да се натоварвам. Няма как един човек да се харесва на всички, а като гледам хората нападат абсолютно всеки.

– Слагаш край на футболистите, дискотеките и провокативния имидж. А оттук накъде?

– Това за дискотеките е малко пресилено. Просто мисля да излизам много рядко. Според мен така е по-добре, защото от честото излизане започват само интриги, а и както казах ще уча. Искам да се съсредоточа повече върху това и да си запазя връзката с приятеля ми. Мисля да съм по-често при него във Варна и по-далеч от завистниците тук.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.