Светлана Василева: Гонзо не е голямата ми любов

Светлана Василева: Гонзо не е голямата ми любов

Красавицата Светлана Василева даде интервю за вестник 7 дни спорт, в което разказва доста пикантни истории от личния си живот, пише bulfootball.com.– Здравей, Светлана, с какво се занимаваш в момента?

– Лятото се чувствам много добре, този сезон ме зарежда с много положителна енергия. Основно се занимавам с моя сайт. Искам да станем едни от най-посещаваните в мрежата. Мога да се похваля, че понякога само за ден стигаме до 12 хиляди посещения. Преди известно време споменах, че имам идея да пуснем и вестник, но за момента малко се забавя този проект, което не означава, че съм се отказала от него.

– Какво е мнението ти за новите миски, които всеки ден бълват всевъзможни конкурси?
– Според мен повечето конкурси са излишни, а някои от тях са направо смешни. В днешно време всяка жена може да стане някаква миска. Разни организатори обаче зарибяват младите девойки. Мисля си, че след време тези конкурсчета ще отшумят.

– Защо вече ти писна от футболисти?
– Сменям имиджа, защото мисля, че ми е време за сериозна връзка. Нали знаете, че никой мъж няма да иска да свързват приятелката му само с футболисти. Освен това съм се убедила, че те не стават за сериозна връзка. Приятни са за компания и веселба, но до там. Просто са едно забавление на жените.

– Всъщност веднъж завинаги кажи в прав текст, Гонзо наистина ли е твоята голяма любов?
– Защо ли си помислих, че този път няма да ме питате за Гонзо (смее се). А истината ще научите след 20 години, когато вече ще сме забравени и по този начин ще ви напомним за нас. Шегувам се. Гонзо никога не е бил голямата ми любов.

– Следиш ли успехите на родните спортисти? Кое те впечатлява?
– Да, следя ги. Ние имаме добри спортисти и трябва много да се гордеем с тях.

– Общуваш ли с други миски и какво е твоето приятелско обкръжение в момента?
– Общувам, но от това обкръжение нямам приятелки защото за съжаление не се получава. Моите истински приятелки са нормални млади хора, които учат, имат свой бизнес и не са от този бранш. Чувствам се много добре в тяхната компания.

– Къде ще почиваш това лято?
– Ще пътувам повече извън България. Малко по острови и екзотични местенца. Няколко уикенда, разбира се, съм запазила за Слънчев бряг и Варна.

– От есента какви изненади да очакваме от теб?
– С моя екип сме решили от есента да ви изненадаме наистина много приятно. Обещавам ви да видите една нова и променена Светлана, не Гонзовица, а наистина бизнес дама, която се занимава само със сериозни неща. Нека обаче да остане изненада и се надявам дотогава котка да не ми мине път.

– Ще изгрееш ли отново на корицата на някое еротично списание?

– Едва ли, тъй като искам да градя имидж на сериозна жена. Повече бих се радвала да изляза на корица на сериозно издание.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.