Светлана Василева гони мъката с антидепресанти

Светлана Василева
Преди няколко дни блондинката била забелязана пред кабинета на известен столичен психотерапевт, издават едва разпознали я пациентки.
Бившата любовница на Гонзо изглеждала далеч от най-добрите си дни – умърлушена, тревожна и безпомощна. Гонзовица напуснала кабинета с диагноза „депресия” и рецепта с антидепресанти.
Докато чакала часа си за консултацията с още няколко дами с душевни терзания, от телефонен разговор на Светлана Василева те станали неволни слушателки на причината за депресивното й състояние. Най-сексапилната блондинка за миналата година преживявала лична драма с приятеля си Иван.Бизнесменът се поддал на интриги, забъркани от доскорошна приятелка на Светлана и от седмица прекъснал контактите си с нея. Менте-дружката с всички сили се опитвала да разруши живота на Василева, след като последната я разобличила в лъжа и предателство. За отмъщение въпросната „приятелка” плетяла сплетни между Иван и Светлана и й приписвала грехове, които не била извършила.

„Не искам да коментирам личните си проблеми. Те са само между мен и Иван. Тъжното е обаче, когато заради мъжа, на когото държиш, правиш невъзможното да се промениш и в същото време една ниска женица върви след теб и разваля направеното, ей така, от злоба. Но нищо. Аз съм на принципа, че всичко на този свят се връща”, коментира сърдечните си грижи Светлана

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.