Светлана Василева: Дотук бях с голотиите!

Светлана Василева: Дотук бях с голотиите!

Запознайте се с новата Светлана Василева! Тя ще разочарова някои почитатели от силния пол, но и ще изненада други, които ще имат възможност да бъдат все по-близо до нея. Мъжете ще останат малко тъжни заради новия имидж на Мис Плейбой, който изключва голи сесии, скандали и секс интриги. Светлана Василева е решила изцяло да загърби този стил и да се насочи към медиите.

Мис Плейбой ще зарадва феновете си със собствено интернет издание. Не, това няма да е поредният сайт ала „Ники Ло”, нито светски клюкарник. Василева се е насочила към много по-широка аудитория, като ще прави информационен сайт. Светлана обаче няма да залага на сухата информация, а ще представя новините по по-различен и необичаен начин. Интернет медиите трябва да очакват всичко от новия проект на красавицата, имайки предвид как красавицата удари конкуренцията си в земята със своето предаване „Интимно“.

Новият имидж на Светлана Василева обаче не спира дотук! Мис Плейбой е решила да създаде собствена модна агенция и вече набира млади и грациозни момичета за най-новия си проект.

Амбициозната блондинка дори си е поставила краен срок, в който да изпълни всички тези задачи – 14 февруари. Точно за Деня на влюбените Светлана Василева планира да бъде най-близо до феновете си чрез новия си сайт и стартирането на модната агенция.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.