Светлана Василева: Хем ми се иска, хем не ми стиска

Блондинката иска да
Като гост на Албена Вулева в предаването„Панаир на суетата” по TV7, „Мис Плейбой” 2009, Светлана Василева сподели, че се страхува от пластичните корекции, въпреки че самата тя има подобни интервенции. Тя сподели,че понякога хем й се иска, хем не смее да променя нещо по себе си. Блондинката иска да „пипне“ и носа си,защото не го харесва.

Въпреки, че темата с Георги Иванов-Гонзо и футболните завоевания отдавна е изтъркана, водещата полюбопитства за отношенията между Светлана и някои играчи, сред които Мартин Камбуров, Наско Курдов, Благо Георгиев. 
 „Благо ми изглежда женствен и не мога да си го представя в моето легло. Курдов ми харесва като мъж. Допреди време доста се радвах на прякора си Гонзовица. Но с течение на времето осъзнах, че не ми приляга, а ми пречи. С него не можех да си хвана приятел. Как да се почувства той като чете всеки ден из вестниците Гонзовица това, Гонзовица онова… Не съм си правила реклама с него. Познавам и други мъже, по-известни от Гонзо. Ако исках, можех да си направя пиар с някой от тях“. 
 Светлана призна, че преди време във Фейсбук получила оферта от свой почитател, която била подплатена с 10 хиляди лева.  „Имам човек до себе си, който се грижи за мен и не мисля, че трябва да се отзовавам на такива покани. Ако имам нужда от тези пари, ще кажа на приятеля си и той ще ми ги даде. Не е женен. Може аз да бъда майката на неговите деца“. 
 Албена Вулева изненада Светлана с предварително заснети видеа на майка й Йорданка и баща й Валентин. „Майка ми е доста чувствителна и винаги, когато прочете нещо лошо за мен, се разстройва като всяка майка. Доста пъти сме се карали с нея за това. Докато баща ми никога не се е срамувал от мен и винаги е бил зад гърба ми. С негова помощ съм толкова силна сега“. 
 „Няма защо да се притеснявам от голите й изяви. Аз смятам, че има бъдеще в това, което е започнала със сайта си Hotarena.net. Упорита е и пробивна“, похвали щерка си Валентин.  Съпругата му разкри пък, че още от дете Светлана е мечтаела да стане модел. „Пред блока си правеха ревюта и когато в Търговище имаше ревюта, участваше и в тях. Много се ядосваше, че много момичета по втория начин печелят. Тя дава много на приятелите си, но не получава това, което дава. Повечето хора я използват“, каза майката на Светлана. 

Накрая тя разкри, че е била калпазанка като ученичка. „Имах два бележника. В началото на годината учителките събираха бележниците за печати. След което обаче аз си „губех“ моя. Вторият оставаше оригинала за пред госпожите, а първият беше за пред нашите. Пишех си сама оценките“.

Източник bnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.