СЕКСУАЛНИТЕ ТРАДИЦИИ В ИЗТОЧНИТЕ СТРАНИ

Сексуалната култура в източните страни е доста по- различна от традиционната, европейска.

Сексуалната култура в източните страни е доста по- различна от традиционната, европейска.

 В държави като Япония, Китай, Индия и Непал, сексуалността се разглежда не само като начин на общуване, изкуство, но и като наука.

Сексът в тези страни не е само цел, а начин за достигане на духовното извисяване.

Отношението на китайците към секса до голяма степен се влияе от древната философия, която приема жените за „втора класа“.

?В Древен Китай бракът е целял преди всичко създаване на семейство. Както тогава, така и сега оралния секс там се счита за перверзия и се наказва със закон. Проучванията показват, че почти 100% от китайците не изпитват никакво удоволствие от секса и не знаят как да доставят такова на своя партньор.

За разлика от китайците в Страната на изгряващото слънце активният сексуален живот винаги е бил на почит и част от тяхната култура. Японците все още следват съветите от дебелите книги, посветени на плътската любов. Любовната игра е абсолютно задължителна, много бавна и почти граничеща с ритуал. Задължително е преди секс жената да събере косата си на кок и да разголи шията си. В Япония по традиция всички младоженци получават богато илюстрирана книга с всички възможни секс пози. Тази книга се поставя под възглавницата, за да се гарантира една прекрасна първа брачна нощ.
 
В Индия пък, сексът преди брака се наказва. Дори в най- тиражираната книга в света- „Кама Сутра“ се казва, че идеалът за сексуално съвършенство се постига само в брака. Около 95% от всички бракове в Индия се основават на предварително споразумение между родителите на булката и младоженеца.

Съществена разлика в разбиранията относно сексуалното съзряване прави Тайланд. Сексът там никога не се е приемал за забранен плод, а като нещо съвсем естествено, което граничи с лудостта. Там децата водят полов живот от 8 – 10-годишна възраст.

Източник hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.